Osnovni podatki

 Neverjetno pestro in doživeto potovanje nas vsrka v skrivnostni svet Vzhodne Turčije. Zaživijo zgodbe Mezopotamije, od bibličnih časov do danes. Kratko in sladko, prav neverjetno. A poglejte Vzhodnoturški trojček 10 dni, ki je celovita potovalne izkušnja!

 Rodovitni polmesec (JV Turčija) nas popelje po izjemni deželi gornje Mezopotamije, med Evfratom in Tigrisom ter med Armenskimi gorami in Arabsko puščavo, ki je polna zanimivosti od začetka naše civilizacije pa vse do danes. Tu se je ustvarjala naša civilizacija, tu je prostor svetopisemskih zgodb. Preseneti nas sveta Šanliurfa in biblični Harran, pravljični Mardin in spektakularen Nemrut, karavanski Hasankeyf in najstarejše svetišče na svetu – Gobeklitepe.

 Uščipnemo se v lice – je to sploh mogoče? Najlepša novica pa je, da smo se na tem potovanju znašli tudi mi.

 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)