Zahodna Turčija-Mošeja

TURčIJA

Turčija-Dežela dveh celin

Turčija je dežela vrhunskih doživetij. Tukaj najdemo evropsko usmerjeno zahodno Turčijo, proti Aziji zazrto vzhodno Turčijo in v Arabijo usmerjeno JV Turčijo.

Seznam potovanj Turčija-Dežela dveh celin

Turčija


Novice iz bloga

Ararat in vzhodna Turčija 10 dni

Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje, planinsko potovanjeVzpon na Ararat je čudovita trofeja in zadoščenje ljubitelju gora. Doživit...

Klasična Turčija 10 dni

Klasična Turčija 10 dni – kliknite tukaj Stopnja 2 – Oskarjevo turistično potovanjeGlavni poudarek je na ogledu VSEH GLAVNIH znamenit...

Osmanska kultura hranjenja

Piše: vodnica Nina Mavrič Turčija. Carigrad. Nekdaj center Osmanov, njihovih voditeljev sultanov, mogočne vojske in celotnega birokrats...

O deželi

Turčija je dežela na civilizacijskem prehodu, ki nam nudi vsaj tri vrhunska doživetja - proti Evropi usmerjeno zahodno Turčijo z bolj turističnim navdihom, proti osrednji Aziji zazrto vzhodno Turčijo kot odličen vstop v drugačnost... ter proti arabski stvarnosti usmerjeno JV Turčijo, ki vas zavrti v civilizacijski presek.

Turčija potovanje - dežela polna vrhunskih doživetij

Izjemen potovalni teren - po raznolikosti eden najlepših nasploh. Turčija je cenovno ugodna in nudi vse, kar si želi tako turist kot avanturist - kar kipi od svetovnih znamenitosti, mehko tradicionalno življenje se spleta s sodobno državo, je hkrati tako drugačna in zanimiva, pa tudi enaka in varna ... ponaša se s čudovito naravo in najlepšimi kotički Sredozemlja. Potrebujete le še specialiste, ki vas popeljejo tudi v skrivnostne kotičke in vzdušja, ki vam znajo pričarati doživetja, ki jih novinec v deželi tudi pričakovati ne more!.

Dežela na civilizacijskem prehodu nam nudi vsaj tri vrhunska doživetja - proti Evropi usmerjeno zahodno Turčijo z bolj turističnim navdihom, proti osrednji Aziji zazrto vzhodno Turčijo kot odličen vstop v drugačnost... ter proti arabski stvarnosti usmerjeno JV Turčijo, ki vas zavrti v civilizacijski presek.

Vsak dan v Turčiji je svoja zgodba! Vsako potovanje po Turčiji je novo doživetje! Iz bogate zakladnice potovanj smo jih tu izbrali le nekaj. Prihajajo vedno nove inspiracije, potovanje vam ukrojimo po želji in v vašem stilu. Vzemite poslastico iz bogato obložene mize turških potovanj!

Zakaj v zahodno Turčijo?

  •  Carigrad - 1600 letna prestolnica na dveh kontinentih,
  •  Kapadokija - mesečeva pokrajina pravljičnih Kapadokcev!?
  •  Pamukkale - snežno bele ponvice in Kleopatrin bazen,
  •  Efez, Troja, Pergamon in drugi antični dragulji Egeja,
  •  Konya - dom plesočih dervišev in rumija Mevlane,
  •  Ankara - anatolski feniks moderne prestolnice,
  •  Sredozemlje - čudovite plaže in čarobna vzdušja,
  •  Olympos - kjer ostalo življenje izgubi smisel,
  •  slastna hrana in slaščice, turške čajnice in hamami,
  •  tu pa se prava doživetja šele začenjajo!!!

 

Turčija izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več