Carigrad-Bospor

  • veličastni spomeniki carigrajske preteklosti
  • barantanje na Egipčanskem in Pokritem bazarju
  • prepustite se orientalskim čarom ob trebušnem plesu

Carigrad

Carigrad - V PRIPRAVI

Spustite se v vrtinec svetovne metropole, 1600-letne prestolnice na dveh kontinentih … Naj vas vzhodnjaški vrvež bazarjev preplete z lavantinskim utripom … mogočne zgradbe s slavno preteklostjo … bosporska ožina z dvema celinama!

Doživite trebušni ples, barantajte z uličnimi prodajalci po barvitih tržnicah … prepustite se čarom Orienta, začutite turški utrip! Naj vas za kratek čas ponese carigrajsko vzdušje živih dni in sanjskih noči ... Nihče vam ga ne pričara tako, kot mi!

Prepustite se sožitju slavne preteklosti in barvite sedanjosti ... Prepustite se sožitju slavne preteklosti in barvite sedanjosti ... doživite veličastno Agio Sofijo, Modro mošejo, Topkapi in utrip na Bosporju!

Del potovanja v Carigrad so tudi nakupovalni užitki. Diskretno smo čas zanje umestili v povsem raznolika vzdušja: v turistično orientalskem vzdušju Pokrite tržnice, v uličnem vrvežu uličic okoli Egipčanske tržnice, kjer najdete stvari po cenah, ki jim ne morete verjeti … in na koncu še v ekskluzivno vzdušje modernega Taksima.

Preberite si še:
10 razlogov zakaj je Turčija enkratna dežela

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3* ali 4*, nočitev / zajtrk
Velikost skupine:
20 - 40

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Zajtrk na terasi hotela Burckin v Istanbulu

Piše: vodnica Daša G. M. Zajtrk na terasi v sedmem nadstropju hotela Burckin v Istanbulu je bil zagotovo nekaj posebnega. Kot pravo or...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več