Osnovni podatki

Vzpon na Ararat je čudovita trofeja in zadoščenje ljubitelju gora. Biblični očak je osameli vulkan z večno sneženo kapo, s katere se pogled odpira na vse strani neba, v štiri raznolike dežele, civilizacije…

Vzpon na visoko goro je nežno umeščen v zibko vzhodne Turčije, v kateri najprej doživimo čudovito okolje nekdanje armenske prestolnice Ani ter umirjene dežele latentne negibnosti… Po vzponu pa doživimo še nekaj naravnih lepot z vrhuncem na jezeru Van, kjer se z ladjico popeljemo do otočka in se vržemo v sodavo "morje".

Vzponu lahko  dodate teden počitnic v Olymposu ali Čiraliju, …

Srečno!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)