Osnovni podatki

Olympos je čudovit kotiček za aktivne in dinamične počitnice. Poleg pristne narave, čudovite prodnate plaže, enkratnega morja in gostih borovih gozdov je Olympos kot naročen za doživljanje raznovrstnih pohodniških, planinskih in adrenalinskih športov (plezanje …). Toliko možnosti na enem mestu je kar težko najti. A že samo letovanje v čudovitem nacionalnem parku ima svojevrsten čar!


Aktivno – pohodniški Olympos lahko izkoristite tudi kot počitnice, saj je morje v oktobru tukaj najlepše. Potovanje lahko kombinirate tudi z Biseri Likijske pešpoti v odlično 13-dnevno pohodniško zgodbo. Za druge kombinacije – pokličite!


V ceno so vključeni sprehodi/pohodi, za doplačilo pa lahko uživate v množici dodatnih aktivnosti (in tudi pohodih).


Zaključenim skupinam program prilagodimo.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)