Osnovni podatki

Zanzibar – tropski raj, slikovito otočje v Indijskem oceanu, ki slovi po belih peščenih plažah z mehkim peskom in kristalno čistim morjem ter sanjskimi sončnimi zahodi.

A ponuja še veliko več; je kalejdoskop znamenitosti, vonjav, okusov in doživetij, ki bodo nahranili vašo dušo, pomladili vaše telo in obudili vašo ustvarjalnost.           

Zanzibar je brez dvoma posladek z dotikom eksotike in idealen kraj za pobeg na počitniški odklop. Vstop v drug svet ponudi prislužen približek raja s tropskimi plažami in pravim počitniškim vzdušjem!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)