• Začutite Bangkok – mesto angelov, ki nikoli ne spi
  • Izgubite se v množici budističnih templjev Ayuthaye
  • Občuteno doživetje narave
  • jahanje slonov, rafting na bambusovih splavih, gorska plemena
  • Odklop na rajskih plažah

Tajska pravljica - POSEBNA PONUDBA CENEJE

Tajska pravljica - POSEBNA PONUDBA CENEJE - V PRIPRAVI

Prepustite se Tajski pravljici, naj  zapelje tudi vas. Izgubite se v različnih odtenkih zelene barve. Topla  tropska dežela, ponuja vse kar si popotniška duša zaželi. Od starodavnih budističnih templjev, kjer spoznavamo  modrost tajskega človeka, do krasnih terenov za treking. Odkrivamo zgodbe gorskih plemen, sprehajamo se skozi gozdove, postojimo ob slapovih, s splavi se spustimo po reki. Obiščemo slone in se spoznamo z njihovim načinom življenja in pogledamo na svet iz slonjega hrbta. Tu so  najlepše svetovne plaže, terase riža, čaja in neštete tropske palme. Lahka tajska hrana z večnimi nudlji in rižom na tisoč načinov, nas zavaja v skušnjave. Pestro nočno življenje in tržnice, kjer si nakupimo spominke. Premikamo se gibko in tekoče kot reka in dežela nam nehote zleze pod kožo. Domačini nas osvojijo z  večnimi nasmeški.

V prvem delu potovanja spoznamo glavne znamenitosti dežele. Izgubljamo se v množici budističnih templjev in polnimo svojo dušo z večnimi modrosti. Budina zgodba se dotakne vsakega izmed nas. Spoznavamo nočno življenje Bangkoka in njegove skušnjave. Z Tuk – Tukom drvimo po ulicah Bangkoka in se čudimo  vragolijam voznikov. Na Kao San ulici uživamo v  raznovrstni ponudbi in po želji poizkusimo nenavadno hrano. Kobilice, škorpijoni, gosenice, so preizkus in izziv  za evropskega človeka. Naši predsodki padajo in počasi lezemo v tajsko pravljico.

V drugem delu raziskujemo tajski sever. Najprej spoznamo prestolnico severa Tajske, splezamo na tempelj na gori, od koder se nam odpre pogled na budistična nebesa. Opravimo kuharski tečaj, potepamo se po nočni tržnici, prileže se masaža. Odpravimo se na večdnevno odkrivanje  neokrnjene tropske narave, sprehajamo se skozi mogočne gozdove, obiščemo gorska plamena in spoznavamo življenje, ki počasi izginja.  Zdaj opazujemo svet  iz slonjega hrbta, v naslednjem trenutku nežno drsimo na preprostem splavu.

Vsaka pravljica ima srečen konec in tudi mi zadnji del potovanja preživimo na rajskih plažah juga Tajske. Prepustimo se soncu, nežnemu božanju valov, z masko odkrivamo čarovnijo morskega sveta ter uživamo v ponudbi morske hrane in tropskega sadja. Potovalni odklop.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hotel 2-3*, penzion, razno
Velikost skupine:
15 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več