Osnovni podatki

Švici gre prvenstvo v tehničnem osvajanju vrhov. Že zelo zgodaj so gore prepoznali kot del turistične ponudbe in hkrati priložnost za razvoj neverjetnih železniških prog, ki nas popeljejo v samo osrčje gorskega kraljestva.

Ko presežemo gozdno mejo in nas obkroža skalovje in pobeljeni vrhovi. Gorniški raj, navdih za plezalce, kraljestvo za turne smučarje.

Čokolada ali “hrana bogov”… kako tudi ne saj so že Azteki in Maji častili bogove, ki so prinesli ta dar ljudem. Do sredine devetnajstega stoletja so jo uživali kot pijačo. Prvi zapis o čokoladi za otroke sega v trideseta leta prejšnjega stoletja. Mi se predamo čokoladnim užitkom pristne švicarske čokolade. 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)