• veličastne prestolnice antične Šrilanke,
  • svet slonov, čajnih plantaž in Adamov vrh,
  • samobitnost Budine solzice in tropske počitnice.

Doživeta Šrilanka - POSEBNA PONUDBA - Velja do prekli...

Doživeta Šrilanka - POSEBNA PONUDBA - Velja do preklica! - V PRIPRAVI

Tankočutno potovanje po mehki tropski deželi, v katerem vsak dan vstopamo v novo zgodbo vse do zaključnih dni užitka ob toplem tropskem morju. V prvem delu potovanja obiščemo vse glavne znamenitosti in stare prestolnice otoka, spoznamo sinhalske in budistične korenine na otoku ter njihovo vpetost v današnje življenje.

V osrednjem delu potovanja se posvetimo doživljanju narave in tradicije. Najprej v čarobnem vzdušju ob reki Kelani, potem se dvignemo v osrednje hribovje, v kraljestvo čajnih plantaž in spontanih okolij – več je sprehodov in gibanja. Obiščemo vasice in spoznamo življenje domačinov! Tu je tudi izziv – Adamov vrh kot nesporen vrhunec osebnega doživetja!

Zadnji del potovanja je bolj namenjen užitkom. Spustimo se v nižinski južni del otoka, si privoščimo atraktiven izlet z džipi v nacionalni park, za sproščen zaključek potovanja pa uživamo ob toplem tropskem morju.

Prepustite se opisu potovanja. Oglejte si še Klasično Šrilanko 11 dni. Potovanje lahko podaljšate s počitnicami ob morju ali si privoščite skok na Maldive. Prijavite se dovolj zgodaj, da ujamete atraktivne cene!

 

Več… 34 x prvič na Doživeti Šrilanki

Več… Budina solzica v Indijskem oceanu

 

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hoteli 3*, nočitev/zajtrk, razno
Velikost skupine:
15 - 25
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več