Osnovni podatki

Vojvodina, kulturna fuzija z gostoljubnimi domačini, kjer odmeva nekdanja slava mogočne žitnice rajnke Jugoslavije.

V Novem Sadu se počutimo prijetno in sproščeno. Domačini znajo uživati v številnih kavarnah, posedati v restavracijah ob okusnih lokalnih specialitetah.

Narodni park Djerdap nas očara z mogočno naravo; ko se vozimo z ladjico po več kot 100 km dolgi soteski, opazujemo osupljive pečine, ki se dvigajo tudi do 500 m visoko in utrdbe nad reko. Soteska je naravna meja z Romunijo. Np Djerdap je največji narodni park v Srbiji in eno izmed sedmih srbskih čudes; tukaj domujejo medvedi, risi in volkovi, sove ter orli.

 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)