Osnovni podatki

Potovanje vas popelje v srce Katalonije! Doživeli bomo vznemirljivo nočno življenje, obiskali Gaudijeve arhitekturne dosežke, ki so zaščitni znak Barcelone, se sprehodili po plaži, doživeli utrip srca Barcelone – avenije Rambla, se zabavali ob predstavi temperamentnega flamenka, poskusili paello in pokukali na nogometni stadion Camp Nou.

Kot pika na i pa bo izlet v Montserat in šampanjske kleti, kjer se bomo spoznali s postopki pridelave okusnega penečega vina in ga seveda tudi poskusili.

Vožnjo bomo popestrili z nekaj zanimivimi postanki na poti in ogledi mest v Franciji in Italiji, kot so Cannes, Nica, Monte Carlo in Verona. 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)