Barcelona s Costa Bravo

Osnovni podatki

Katalonska prestolnica velja za najbolj svetovljansko mesto v Španiji. Mesto je vedno polno življenja in vsakovrstnih presenečenj… Je mesto, kjer vsak najde nekaj zase. Ne zamudite sprehoda po slavni Rambli, raziskovanja skritih ulic "Gotske četrti", pustite se navdušiti Antoniju Gaudiju… Izleti v okolico dodajajo k pestrosti potovanja in nam pokažejo še en obraz Katalonije.

Costa Brava nas pričaka z griči, poraslimi z borovci, s skalnatimi rokavi, z živahnim obmorskim krajem Lloret de Mar in z blago mediteransko klimo.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)