Osnovni podatki

Slikovita, zelena in gričevnata okolica Term Snovik nas zvabi na svež zrak. Okoliški hribi in doline nas navdušujejo z lepotami neokrnjene narave. Vsak dan smo aktivni, ogledamo pa si tudi zgodovinske znamenitosti, vrtno arhitekturo, pastirsko vasico; poizkusimo domače dobrote in Kneipp Espresso.

Spimo v Apartmajskem naselju 4*, ki je zgrajeno iz naravnih materialov. Osem hišic ob robu gozda je poimenovanih po drevesih. Kopamo se v notranjem in zunanjem bazenu s termalno vodo, ki je priznana kot naravno zdravilno sredstvo.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)