Osnovni podatki

Oskarjeva Slovenija za otroke II. vzhodni krog je aktivno potovanje po severni in vzhodni Sloveniji, najbolje deluje v kombinaciji s potovanjem Oskarjeva Slovenija za otroke I. zahodni krog ali pa kot samostojno potovanje. Tako kot v Agenciji Oskar potujemo po deželah širnega sveta, se to poletje vračamo domov in se želimo približati mladim – otrokom in vnukom naših dolgoletnih sopotnikov.

Potovanje smo zasnovali krožno, s poudarkom na aktivnostih v naravi. Veliko je gozdnih pohodov, prijetnih sprehodov, plavanja in hkrati spoznavanja kulture in zgodovine na način, ki je mladim blizu.

Nočimo v šotorih, kosila si pripravljamo tudi sami, vodnik in spremljevalci poskrbijo, da doživimo pet intenzivnih nepozabnih dni, ki so prava popotnica zorenju na poti v odraslost.

Privoščite svojim otrokom ali vnukom to, kar ste vi doživljali na potovanjih širom sveta. Varno, zabavno, sproščeno, poučno, v stiku z naravo!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)