Senegal-Mošeja

  • živahna prestolnica Dakar in mediteranski Isle de Goree,
  • "rožnato" jezero in pravljični minareti svete Toube,
  • senegalska kuhinja in kristalno bele plaže.
  • delta Saloum in ptičji rezervat Djoudj

Senegal - Klasični Senegal

Senegal - Klasični Senegal - V PRIPRAVI

Turistično obarvano potovanje nas popelje po vseh glavnih znamenitosti Senegala. Za začetek obiščemo senegalsko prestolnico Dakar in bližnji suženjski Isle de Goree, nadaljujemo po severni atlantski obali mimo "rožnatega jezera" do francoskega St.Louisa. V bližini si ogledamo največji nacionalni park v državi, nato pa vstopimo v srčiko dežele, v mistično in sveto Toubo. Pot nas vodi južneje, do delte Sine-Saloum in za konec še najlepše plaže Senegala na "Petite Cote".

Senegal je najbolj popularna in razvita turistična destinacija Zahodne Afrike. Kljub mešanim vplivom z vseh koncev sveta je dežela uspela zadržati pravi afriški občutek. Od očarljivih mest s francoskim pridihom, nacionalnimi parki, svetejših mest in posebnih vzdušij. Puščave in čudovite bele plaže le še dodajo piko na i našemu potovanju.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
10-25 oseb, hoteli 3*, razno
Velikost skupine:
10 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več