Lizbona-Portugalska

PORTUGALSKA - MADEIRA

Portugalska - Madeira-Zasanjana dežela ob Atlantiku

Portugalska je razpeta med sodobnost in bleščečo preteklost kolonialnih časov. Ob morju se nizajo znamenitosti, v notranjosti pa doživite čutno portugalsko bit.

Seznam potovanj Portugalska - Madeira-Zasanjana dežela ob Atlantiku

Portugalska


Novice iz bloga

Vodniški Portugalski kalejdoskop

Na pot smo odšli v ponedeljek; 24 sopotnikov in ŠTIRJE!! vodniki. Kajti to potovanje smo izbrali tudi kot končno dejanje letošnje vodni...

Razigrani Portugalski kalejdoskop

Petega dne zjutraj je v skupini spontano završalo. Ko smo se v čarobnem Amarantu po zajtrku v oblačnem in hladnem vremenu usedli na avtob...

Portugalsko sladko grenko pogrešanje

Piše: vodnica Ana Mikoš Saudade Vsaka dežela ima svojo bit, svojo dušico. Včasih je skrita v religiji, drugič v plesu, ali pa mogoč...

O deželi

Portugalska je dežela prijaznih ljudi. Z eno nogo v evropski sedanjosti, z drugo v bleščeči preteklosti zlate osvajalske dobe... Ob morju se nizajo velika pomembna mesta in glavne znamenitosti dežele, v notranjosti pa najdete čutno portugalsko bit in razgibano naravo. Doživite jo!

Portugalska in Madeira potovanje - Zasanjani deželi ob Atlantiku

Portugalska je zasanjana dežela ob Atlantiku in pravi evropski potovalni biserček! Portugalska je dežela prijaznih ljudi je z eno nogo v evropski sedanjosti, z drugo v bleščeči preteklosti zlate osvajalske dobe... Ob morju se nizajo velika pomembna mesta in glavne znamenitosti dežele, v notranjosti pa najdete čutno portugalsko bit in razgibano naravo.

Portugalska očara vsakogar!

Madeira je otok dramatičnih kontrastov. Otok mnogih obrazov, spektakularnih pogledov in panoram, otok čudovitih sprehodov in sproščenega vzdušja, subtropskega rastlinja in botaničnih vrtov... Zimzeleni otok Madeira nas navduši s prijetno klimo in je kot naročen za sproščene, a dinamične počitnice.

Madeira navduši!

Več ... Potovanja po Madeiri

Kombinacije Portugalske in Madeire torej OČARAJO in NAVDUŠIJO!

Portugalska izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več