Azores-Sao Miguel-Lagoa do Fogo

  • Sao Miguel – Azori v enem
  • ekstrovertirani delfini in kiti, ki nas pozdravijo v vodah Faiala
  • poliglotske umetnine v marini Horte
  • mistični najvišji vrh Portugalske
  • Pico

Azori - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
10 dni
Potovalni stil:
Oskar Plus

Nenavadno raznoliki otoki in še bolj raznoliki svetovi sredi Atlantskega oceana, na katerih stoji najvišji vrh Portugalske – Pico, stotine raztrganih vulkanov in slikovitih jezerc, ki kljubujejo hladnemu valovitemu morju, razpenjenim valovom in močnim vetrovom, črnim bazaltnim plažam, tradicionalnim vasicam in strogemu verskemu prepričanju. Tišina in izolacija, ki se je ne da opisati z besedami, jo pa čutiš v svojem srcu in na svoji koži … in povsod nasmejani obrazi domačinov, ki znajo življenje zajemati z veliko žlico. Domačini pravijo, da je potrebno eno življenje, da se spozna vse otoke, in še to je morda premalo.

São Miguel, otok tisoč in ene lagune nas očara z zeleno barvo travnikov, planot in mističnih gozdov, Pico z vulkansko barvo črnega bazalta, São Jorge z rjavo barvo visokih klifov in Faial z modro barvo hortenzij, morja, kitov in delfinov. Masovni turizem otokov na srečo še ni prepoznal, a se njihovo odkritje hitro približuje.

Azori so ognjeniško aktivna otoška skupina, v veliki meri namenjena preprostim ljudem in ljubiteljem narave. Azori so potovanje za dušo, oči in nas same. Azori so nekaj najlepšega, kar Evropa ponuja.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
preprosti hoteli/penzioni, zajtrk
Velikost skupine:
7 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več