• OČISTI SVOJE TELO IN SPOZNAJ NJEGOVE SPOSOBNOSTI
  • doživite dramatični vulkanski otok večne pomladi
  • nadgradite potovalni užitek z naložbo v lepši vsakdan

Aktivni oddih na Madeiri

Aktivni oddih na Madeiri - V PRIPRAVI

Ste že kdaj pomislili, da bi se odpravili na potovanje, kjer bi čas porabili za dvakratno obogatitev življenja? Navezali bi stik s tujo deželo in hkrati čas izkoristili za aktivni oddih, za spoznavanje sposobnosti in brezmejnosti svojega telesa s pomočjo body tehnike™, se napolnili s svežo energijo ter očistili svoje telo? Potem so potovanja iz serije Oskar Celostno prava za vas!

Madeira je otok dramatičnih kontrastov. Otok mnogih obrazov, spektakularnih pogledov in panoram, otok čudovitih sprehodov in sproščenega vzdušja, subtropskega rastlinja in botaničnih vrtov … Zimzeleni otok nas navduši s prijetno klimo in je kot naročen za sproščene, aktivne in celostne počitnice za telo in duha.

Otok ima umirjeno, sproščujočo in očiščujočo energijo. Narava okoli nas je balzam za dušo, divji ocean nas sprosti, svež zrak pa pomaga ohranjati jasne in čiste misli. Pred vami je lagodno in aktivno potovanje hkrati. Nameščeni smo v hotelu v Funchalu, od tu pa se odpravljamo na doživeto raziskovanje drugačnih obrazov otoka, ki se na koncu skupaj strnejo v čudovito celoto.

Potovanje je čudovita priložnost, da se naužijemo narave, se sprehodimo in si privoščimo aktivne počitnice, se prepustimo strokovnjakom PBS centra športne odličnosti iz Kranja in začetnici body tehnike™ v Sloveniji pod vodstvom master body inštruktorice Barbare Tavčar. Spoznamo, kako čudovito je naše telo in kako je v tem stresnem in hitrem tempu življenja pomembno sinhrono delovanje našega organizma tako na fizičnem, kot tudi energetskem nivoju.

Preberite si še:
  Čutna zgodba – Madeira
  Klifi na Madeiri 
  Dan na Madeiri
  Madeira, otok potreben likanja
  Body tehnika-prihodnost v rekreaciji
  Body junior - Mala akademija aktivnega življenja in ostale članke o tehniki,
  viziji in poslanstvu PBS športnega centra odličnosti najdete na spletni strani  TEOAEL.SI .

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 4*, nočitev/zajtrk, razno
Velikost skupine:
15 - 40
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več