Peru-Bolivia-ljudje

  • odkrijte izgubljeno mesto Machu Picchu
  • zaplujte med plavajočimi otoki na jezeru Titicaca
  • La Paz – kjer na vsakem vogalu zaživita kultura in zgodovina

Peru in Bolivija

Peru in Bolivija - V PRIPRAVI

Peru je ena najbolj raznolikih dežel na svetu. Tu se nahajajo čudovite pokrajine – od mogočnih vrhov in sotesk sredi Andov do deževnega tropskega gozda in najbolj suhe puščave na svetu. Nikjer drugje ne najdemo toliko različnih vrst ptic, sesalcev in metuljev, hkrati pa so v njem ohranjeni neizmerni, tihi ostanki kultur izpred Kristusovih časov pa vse do časa Inkov, ki jih najdemo na presenetljivo visokih in najbolj nedostopnih mestih.

Bolivija je samosvoja. Preprosta v svoji vsebini, majhna v svoji veličini. Ničesar ne obljublja, a veliko daje. Z ničemer se ne ponaša, vse ima. Ni treba veliko. Samo začutiti jo moramo in je naša! V Boliviji bomo doživeli prvobitnost dežele, ki še vedno utripa v duhu svojih prednikov.

 Potovanje Peru in Bolivija vas popelje po vseh glavnih znamenitostih Peruja in Bolivije. 

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, nočitev/zajtrk, razno
Velikost skupine:
10 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Poezija iz Peruja

Besedilo in fotografije: Darja Mlinar Pred kratkim smo prišli iz Peruja. Super! Nad vse me je očaral Maču Piču in napisala sem pesmic...

Morje sredi Andov

 Tekst in foto: Matjaž Pirš Divje zemeljske sile, ki so dvigale cela gorstva, so sredi Sredi Južne Amerike, visoko med Andi, nehote ust...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več