Oskar o celostnih potovanjih

Namesto konca … NOV ZAČETEK!

Ko sem bil že utrujen od potovanj, so se pojavila celostna potovanja; v trenutku so me napolnila z energijo, da zvezdice v očkih zdaj spet žarijo. Z Marjanom pionirsko razvijava nekaj novega v svetovnih razsežnostih. Človeku prijazna potovanja Agencije Oskar so odlična podlaga, celostna potovanja pa postajajo nadgradnja v novo razsežnost. Že prvi rezultati so nad pričakovanji. Še lepše pa je, da je to šele začetek in je vse najlepše še pred nami!

* * *

Celostna potovanja so odgovor na moje življenjsko vprašanje – kako iz potovalnega stroška ustvariti neprecenljivo naložbo v boljše domače življenje. Ko sem bil že utrujen od iskanja, so se zgodila celostna potovanja, ki imajo neskončen potencial in neprecenljivo dodano vrednost. To so trojna potovanja; hkrati po deželi, v deželo in vase. Vsako je izjemno, avtorsko in neponovljivo.

                                                                   Oskar celostno

Celostno potovanje čutim kot pomemben življenjski dogodek. Vsakič znova se počutim, kot bi prestopil veliko stopnico na poti osebnega razvoja, razumevanja sveta, soljudi in samega sebe. Na potovanju se prečistim in napolnim z energijo. Z vsakim potovanjem življenje še bolj čutim kot priložnost, skozi katero lahko uresničujem sebe in svoje poslanstvo. Domov se vračam "drugačen", bolj sončen in mehkejši; da sončne žarke lahko širim naprej v domače življenje.

Hvaležen sem Marjanu, saj skupaj ustvarjava zgodbe, ki življenju vdihujejo novo razsežnost; njegovo veselje in požrtvovalnost za pomoč soljudem je nalezljivo. Marjanovo delo rojeva preobrazbe, ki so neverjetne in mejijo na čudeže … Če ne bi bil poleg, ne bi mogel verjeti, da je kaj takega mogoče. Njegovi nasveti so včasih ostri, a se jih splača sprejeti. Tako spreminjam predstavo o sebi in o tem, kaj je mogoče, če je le volja in moč.

Hvaležen sem sopotnikom, ki ste mi neprecenljivo ogledalo in mi odpirate pot do mene samega. Nalezel sem se vaše odprtosti in borbenosti v čiščenju notranjih zapletov. V nekaj potovalnih dneh z vami naredim toliko, da bi za to doma rabil leta dragocenega življenja. Skozi skupino začutim moč sodelovanja in zaupanja ter lahkotnost preseganja lastnih meja. Tudi neprijetni procesi in srečevanja z lastnimi sencami so v celostnih skupinah na potovanju pravi užitek.

Življenje je lepo. Radostna pa je novica, da je najlepše še pred nami!

Oskar

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več