Fotogalerije preteklih srečanj

Oskarjevo srečanje sopotnikov 3 x 21 - 21 let - 21. maj 2017 - 21. srečanje

Bilo je super. Toliko pozitivne energije na enem kupu pa že dolgo ne.  HVALA vsem, ki ste prišli in pomagali ustvarjati čudovit dan. HVALA vsem, ki ste bili v mislih z nami. HVALA tudi vsem, ki vam tokrat ni zneslo. Ne skrbite, še bo priložnost.

Več na blogu.

Veliko srečanje sopotnikov - 22. maj 2016

Veliko srečanje sopotnikov - 16. maj 2015

Veliko srečanje sopotnikov je za nami. V Vilenici na Krasu se nas je zbralo okoli 400 Oskarjevcev, ki smo uživali na pohodu in kolesarjenju, pri izdelovanju mozaika in obisku jame, v prvih jamskih predavanjih (no, tu nas je tudi malo zeblo), v kulinariki in vinu … predvsem pa v DRUŽENJU!
Hvala vsem, ki ste prišli ali ste bili v mislih z nami. Brez vas bi bilo vse brez smisla.

Veliko srečanje sopotnikov - 17. maj 2014

Mirna vasica sredi Krasa je v soboto doživela invazijo 600-ih Oskarjevcev. Prišli smo iz vseh koncev in krajev. Vsak s svojo zgodbo, a vsi z enakim namenom: srečati prijatelje, podoživeti pretekla potovanja ter morda planirati nova …
Prehodili smo Pliskino pot, prekolesarili Kras, se izobraževali ob predavanjih, najedli ob joti in teranu in se res fajn imeli.

Veliko srečanje sopotnikov - 14. september 2013

Je sodeč po vaših vtisih uspelo! Hvala vsem, ki ste prišli na sončno Rašco in poskrbeli, da smo se imeli skupaj lepo!

Najbolj zagreti smo zjutraj meditirali z Marjanom, odšli na pohod ali kolesarjenje, sledilo je domače kosilo, Oskarjev kviz, Marjanovo predavanje in za konec še slastne palačinke … Več v filmčku!

Veliko srečanje sopotnikov - 18. maj 2013

Bil je čudovit dan za vse, ki smo to želeli. V sončnih žarkih je pomladna narava kar pokala od energije. Zbrali smo se vsi – sopotniki, vodniki in sodelavci Agencije Oskar. Ustvarili smo neverjetno vzdušje “družinskega” piknika ogromne družine sopotnikov.

Veliko srečanje sopotnikov - 10. september 2011

Srečanje je v popolnosti uspelo! 120 pogumnih se je odpravilo na pohod po Velikolaški kulturni poti, 40 drznih na kolesarski maraton, vsi ostali pa so uživali v kuharskih mojstrovinah Oskar Cateringa, sladicah naših sopotnikov in odličnih predavanjih. Če pa vsemu temu dodamo še sončno vreme in čudovito okolje, je rezultat kot na dlani.

Veliko srečanje sopotnikov - 21. maj 2011

Kakšna sobota!?

60 kolesarjev, 60 iskalcev zabavnih in igrivih iskalcev nevidnih plasti, 5 predavanj iz celega sveta, slabih 500 obiskovalcev, mariačiji, kebab, paela, žerjavica … so le delni statistični podatki najbolj nore oskarjeve majske sobote!

Zanimivo? Da? Septembra spet!

Veliko srečanje sopotnikov - 22. januar 2011

Je uspelo! Spustili smo se k Luciferju, naučili rezljati zelenjavo, zalet sta nam dala kuhano vino, pehtranka… Dokončno smo poleteli s plesom princese Mateje in prelestnim glasom Martina. Kam gremo letos poleti, smo se odločili na predavanjih in projekcijah.

Bil je preboj v novo dobo! Naslednji bo maja!

Veliko srečanje sopotnikov - 4. september 2010

Je več kot uspelo. Na dopoldanskem delu se nas je 16 potilo na kolesu, 130 sopotnikov je opravilo vzpon od do Koče pri izviru Završnice, cca. 50 se je učilo novih kuharskih mojstrovin, ki so več kot uspele.

Za streznitev in tuš vseh športnikov in kuharjev je poskrbela naročena ploha, ki je prišla ravno pred popoldanskim delom, kjer se nas je zbralo cca. 450, ki smo v umitem popoldnevu uživali v zrelih hruškah, družbi sopotnikov, dobrih predavanjih, skiku, lokostrelstvu, kubanski glasbi …

Veliko srečanje sopotnikov - 8. maj 2010

(Pre)živeli smo 7. veliko popotovalno srečanje – od čudovitega dežja do očarljivega sončnega zahoda… Zbralo se nas je okoli 400. Uživali smo v kulinaričnih mojstrovinah sopotnikov (no, malo pomoči s(m)o le imeli s strani ekipe Culinarium, ki so nam na kuharskem tečaju pripravili pravi špargljev kalejdoskop. Nismo pa le jedli in pili, ampak smo tudi streljali z lokom, se vozili z žičnico, poslušali čisto nova predavanja in še in še.

Veliko srečanje sopotnikov - 5. september 2009

Naš celodnevni dogodek se je začel s kolesarskim maratonom in pohodom ter se v našem duhu nadaljeval kar cel dan. Tudi tokrat so bili naši sodelavci delavni in so pripravili vrsto delavnic. Ličenje, nordijska hoja, adrenalinski spust z drevesa, pa še mnoge druge…

Veliko srečanje sopotnikov - 15. maj 2009

Za popestritev smo zamenjali lokacijo – srečali smo se v Čolnarni v Trbojah. V prijetnem ambientu ob trbojskem jezeru smo se med drugim preizkusili tudi v jadranju in lokostrelstvu, družbo pa so nam delali mojstri brazliske plesno-borilne veščine Capoere …

Veliko srečanje sopotnikov - 5. september 2008

Lahko bi rekli že “jubilejno” srečanje v Galeriji Repanjšek, kjer smo se ponovno veselili s starimi in novimi sopotniki. Raziskovali smo skrivnosti radiestezije, ugotavljali, ali je golf pravi šport za nas in se zavrteli v latinskoameriških ritmih salse.

Veliko srečanje sopotnikov - 16. maj 2008

V tretje gre rado in spet smo preizkušali našo srečo v Galeriji Repanjšek, kjer smo se zopet srečali z našimi spomladanskimi sopotniki. Tokrat smo dogajanje popestrili z različnimi aktivnostmi in delavnicami: joga, nordijska hoja, orientalski plesi, zvečer pa je sledilo še presenečenje …

Veliko srečanje sopotnikov - 31. avgust 2007

Naše drugo srečanje se je prav tako dogajalo v Galeriji Repanjšek pri Volčjem Potoku. Zbrali smo se poletni sopotniki od blizu in daleč, da bi se malo pozabavali ob raznolikih delavnicah in uživali v dobri družbi …

Veliko srečanje sopotnikov - 17. maj 2007

Prvič smo se na našem velikem srečanju srečali maja leta 2007 v Galeriji Repanjšek. Pokramljali smo in se pozabavali, hkrati pa smo uživali ob raznih delavnicah. Skupaj smo se preizkusili v umetnosti radiestezije ter tehniki nordijske hoje in se učili popotovalne fotografije, tajske masaže …

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)