Agencija sopotnikov

Potovalna Agencija Oskar - Agencija sopotnikov - sodelovanje in osebni odnos

Sopotniki ste veter v naša jadra,
poslanstvo Agencije je biti SRCE skupnega BITJA.
Vse bolj želimo postati AGENCIJA SOPOTNIKOV, v kateri bi sodelovali tako, da vsi dobimo več! Uresničujemo osebni odnos in ustvarjamo čvrsto zgradbo, na katero smo lahko skupaj ponosni. Neizkoriščene možnosti so še ogromne, pri tem pa gradimo sodelovanje in zaupanje, ki odpirata mnoga vrata.

Iniciativa Agencije Oskar – ČLANSTVO IN KLUB

Sopotnik Agencije Oskar postane član, ko na prvem potovanju izpolni pristopno anketo. Člani ste upravičeni do popustov, prednosti in drugih koristi tako pri potovanjih kot tudi doma. Članski glas in kritika štejeta! Člani soustvarjate agencijo po lastnem okusu.

Več … Članstvo

V Klubu združujemo vse DOMAČE aktivnosti in priložnosti, ki jih Agencija Oskar omogoča članstvu (sopotnikom). Ideja Kluba uresničuje željo, s katero želimo negovati nežne potovalne plasti tudi v domačem življenju. Potovanje se s tem nadaljuje tudi v domače življenje, domače življenje pa se nadaljuje v naslednje potovanje …

Več … Klub

Iniciativa sopotnika – sodelovanje in soustvarjanje

Usmerjajte nas in nam svetujte. Veseli smo vaše kritike. Bodite naše ogledalo. Vaša mnenja nas vodijo v večjo ustvarjalnost in bolj občutljiv odnos do vsakega med vami.

Soustvarjajte Klub in aktivnosti Agencije Oskar v domačem življenju. Napišite vtis ali doživetje, misel ali potovalni preboj, in ga podelite z nami, v e-časopisu ali na blogu. Soustvarjajte enkratno zbirko potovalnih doživetij brez primere!

Priporočite nas prijatelju! Širite vaš glas o Agenciji Oskar in naših potovanjih. Tako širite našo skupno Idejo in potovanjem tudi doma vdihujete smisel in pomen. Bolj ko bomo ozaveščeni o potovalnih potencialih, lepše bo domače življenje.

Več … Sodelovanje sopotnika – Zmagujmo skupaj

Prednosti Agencije sopotnikov

  • Agencija po vašem okusu in osebni pristop do sopotnika,
  • popusti in ugodnosti, ki izvirajo iz članstva (Članstvo),
  • aktivnosti Agencije Oskar v vašem kraju in na spletni strani (Klub),
  • druženje ljubiteljev potovanj ter izmenjava mnenj in informacij iz prve roke,
  • izpeljava mnogih potovanj različnih stilov po vaši želji,
  • večje sodelovanje in zaupanje ter boljša skupinska dinamika na potovanju,
  • priprava in izvedba potovanj vse bolj po vašem okusu.

Skupaj smo močnejši. Vsaka kapljica ali misel v smeri dodane zavesti šteje. Z nadgradnjo sebe in širjenjem v okolje lahko spremenimo svet! Skupaj lahko presežemo obstoječe in ustvarjamo sanje!

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)