Osnovni podatki

Gradovi, srednjeveška mesta in zvončkljanje krav na prostranih pašnikih so klišejske podobe današnje Bavarske. Osupljive kulise Alp in edinstvene naravne pokrajine privabljajo turiste v vsakem letnem času; skupaj s tradicionalno bavarsko gostoljubnostjo, načinom življenja in mogočnimi zgradbami ustvarja dežela ravno pravšnje pogoje, da tukaj uživamo vsi.

Bavarska je čudovito raznolika; podeželje in mesta rišejo vsak svojo zgodbo, vendar kulinarika s svojimi regionalnimi dobrotami prepleta mesta in vasi v skupno pokrajino.

Zgodbe, ki jih je pustil kontraverzni kralj, živahne dlani, ki udarjajo po značilnih usnjenih hlačah, obrambna obzidja srednjeveških mest, pivo, klobase in preste, sodobna avtomobilska industrija in vrhunska vina, vse to je Bavarska.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)