Osnovni podatki

München. Bavarsko mestno ozračje je nemogoče opisati v enem odstavku; milijonska vas je svetovno mesto s srcem, samozavestni Bavarci pa tukaj ustvarjajo nenavadno mešanico mestne učinkovitosti, patriotizma in alpske romantike. Narodne barve, modri in beli rombi, odsevajo v slehernem vidiku mestnega življenja: v znaku avtomobilske znamke ali v opremi znamenitih pivnic. Bavarsko prestolnico lahko odkrivamo skozi umetniška, zelena ali gledališka očala, skozi prizmo zanimivih muzejev ali razgibane zgodovinske preteklosti.    

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)