Osnovni podatki

Berlin očara s posebno mešanico bogate zgodovine, čudovite hrane, vrhunske arhitekture, živahne kulture in intenzivne zabave. Je mesto, ki je bilo razdeljeno na dva dela in ponovno združeno v celoto. Živi pomniki preteklosti nas spremljajo povsod: berlinski zid, muzeji preteklega režima in spomini na izvorno mesto holokavsta so kot tridimenzionalni učbenik.

Mesto nikoli ne spi. V barih, na pivskih vrtovih, kabarejih in na simfoničnih predstavah se odvija nočno življenje ne glede na letni čas ali dan v tednu.

Nenavadno lepa je dolina Labe, široka in z griči obdana objema Dresden. Mikavna in očarljiva reka v treh zavojih teče skozi nekoč slovansko ribiško naselje, danes eno najlepših nemških mest.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)