Botswana-Okavango-Delta

  • puščava Namib, sipine Sussusvlei, letoviški Swakopmund
  • pravi safari v Nacionalnem parku Etosha,
  • Himbe v okolici Opuwa, petroglifi v Twyfeltfontain
  • Viktorijini slapovi, osupljiva igra matere narave
  • Bocvana in delta Okavanga

Namibija, Viktorijini slapovi in Bocvana - Oskar plus

Cena od: 3390 EUR

Namibija, Viktorijini slapovi in Bocvana - Oskar plus

Potovanje v enega najlepših koščkov Afrike, v Namibijo, nas popelje po njenih največjih znamenitostih. Ena izmed mlajših afriških držav je ukleščena med puščavo Kalahari ter Atlantik. Dežela neverjetnih kontrastov je pravi fotografski raj in prava sanjska destinacija, kjer se stalno sprašuješ, če je kaj tako lepega sploh možno. Ponaša se z divjo obalo, visokimi gorami, osamljenimi puščavami, čudovitim živalskim svetom, kolonialnimi mesti in navkljub svoji množici lepot je dovolj prostora za vse.

Prvi del potovanja začnemo v moderni prestolnici Windhoek, nato pa se skozi širna prostranstva Namibije vozimo od ene do druge znamenitosti. Puščava Namib ter najvišje sipine na svetu v okolici Sossusvlei. Sproščeno  vzdušje v letoviškem mestu Swakopmund. Naprej proti severu države prispemo v območje plemena Himba, ki ga tudi obiščemo in spoznamo njihovo kulturo. V Twyfeltfontain nam skalne poslikave razkrijejo življenje v daljni preteklosti. Obiščemo znameniti Nacionalni park Etosha, ki nam bo pokazal divji živalski svet.

Viktorijini slapovi so vrhunec Afrike! Mosi-oa-Tunya ali "grmeči dim" je 1708 m širok in 108 m visok slap na reki Zambezi. Mati narava se nam tu prikaže v najlepši možni luči.

Vstop v Bocvano, doživetje vožnje s kanuji po reki Chobo in odmik od civilizacije v delti Okavango.

Potovanje za sladokusce!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli/penzioni/šotori, polni penzion
Velikost skupine:
11 - 25

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
22. Maj 10. Jun 20 od 3390 EUR od 3390 EUR zagotovljeno PEVEC GVIDO zadnji 2 mesti, iščemo sopotnico Program Prijava na potovanje
21. Sep 11. Okt 21 od 3498 EUR od 3498 EUR zagotovljeno POŽEG ROMAN iščemo sopotnika/-co Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več