Namibija – Swakopmund, rezidenčna ulica

  • puščava Namib, sipine Sussusvlei, letoviški Swakopmund
  • pravi safari v Nacionalnem parku Etosha,
  • Himbe v okolici Opuwa, petroglifi v Twyfeltfontain

Namibija – Afriška lepotica

Namibija – Afriška lepotica - V PRIPRAVI

Potovanje v enega najlepših koščkov Afrike, v Namibijo, nas popelje po njenih največjih znamenitostih. Ena izmed mlajših afriških držav je ukleščena med puščavo Kalahari ter Atlantik. Dežela neverjetnih kontrastov je pravi fotografski raj in prava sanjska destinacija, kjer se stalno sprašuješ, če je kaj tako lepega sploh možno. Ponaša se z divjo obalo, visokimi gorami, osamljenimi puščavami, čudovitim živalskim svetom, kolonialnimi mesti in navkljub svoji množici lepot je dovolj prostora za vse.

Prvi del potovanja začnemo v moderni prestolnici Windhoek, nato pa se skozi širna prostranstva Namibije vozimo od ene do druge znamenitosti. Puščava Namib ter najvišje sipine na svetu v okolici Sossusvlei. Sproščeno  vzdušje v letoviškem mestu Swakopmund. Naprej proti severu države prispemo v območje plemena Himba, ki ga tudi obiščemo in spoznamo njihovo kulturo. V Twyfeltfontain nam skalne poslikave razkrijejo življenje v daljni preteklosti. Obiščemo znameniti Nacionalni park Etosha, ki nam bo pokazal divji živalski svet.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli/penzioni/šotori, ponekod polni penzion,
Velikost skupine:
9 - 23

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več