Nagovor bioterapevta Marjana Ogorevca

Nagovor bioterapevta Marjana Ogorevca

Pozdravljeni!

Celostna potovanja so vrh mojega dosedanjega bioterapevtskega dela. Na potovanjih se zdravilni procesi dogajajo hitreje, močneje in bolj celovito. Četudi so se potniki doma na vse kriplje trudili, da bi se spremenili, so na potovanju s presenetljivo lahkoto doživeli velike spremembe. Čeprav gre pri mojem delu za zdravljenje in soočanje s sabo ter svojimi sencami, kar je običajno neprijeten proces, nam je na potovanjih to početi prijetno, lepo in doživeto!

                                                     Oskar celostno

Še bolj navdušujoči so rezultati; odvajanje od kajenja ali drugih odvisnosti, razreševanje strahov in panik, odpiranje energijskih blokad in razreševanje odnosov v družini, do staršev in otrok, do partnerjev in širše … Z enim potovanjem lahko razrešite težavo, s katero ste se spopadali celo življenje ali odpravite vzrok za bolezen, blokado ali ujetost v neko stanje, ki si ga ne želite.

Na potovanju svojemu terapevtskemu delu dodajam še delo »režiserja«, ki režira delovanje skupine v novem okolju. Gre za puščave ali sveta mesta, ki imajo močno energijo, ki te kar zadene.

Zaradi izoliranosti od domačega sveta ter skrbno izbranem potovalnem terenu in scenariju, se vse skupaj dogaja kot v resničnostnem šovu. Vsi postanemo režiserji, igralci in gledalci.

Zame je to do sedaj višek učinkovitosti razreševanja vseh vrst težav, pri tem pa se še sam zabavam in opazujem, kako se tudi sam spreminjam. Pridite, zabavajte se in se ustvarjajte tudi vi!

Marjan Ogorevc, bioterapevt

Marjan o celostnih potovanjih – kliknite tukaj.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več