Myanmar-Burma-v deželi smejočih ljudi

  • sveta gora Kyiaiktiyo z zlato skalo
  • Shwedagonska pagoda in tisoči templjev v Baganu
  • mogočni Iravadi, stare prestolnice, čarobno jezero Inle
  • treking med plemena in počitnice v tropskem raju

Burma - V deželi smejočih ljudi

Cena od: 2418 EUR

Burma - V deželi smejočih ljudi

V deželi smejočih ljudi v prvem delu poudarja udobnost in potovalno sproščenost, hkrati pa sopotnika sooči z drugačnostjo dežele v vseh njenih razsežnostih. V drugem delu sledi doživet treking med plemena v svet brez cest in civilizacije. Za konec si privoščimo 3-dnevne počitnice v tropskem letovišču Ngapali. 

V prvem delu potovanja spoznamo vse glavne znamenitosti dežele. Skozi pretekle prestolnice vstopimo v identiteto dežele – preteklost, ki pojasnjuje sedanjost. Obiski svetih krajev nas vpeljejo v deželni budizem in skozi nasmehe prijaznih domačinov začutimo njihov odnos do življenja. Tu so Kyaiktiyo z zlato skalo, Yangon s slovito Schwedagonsko pagodo, Mandalay s starimi prestolnicami in Bagan, dežela tisočerih templjev ...

Potem vstopimo v višinski svet narave in plemen, kjer zavrtimo časovni stroj v same začetke človeškega bivanja. Začutimo razliko! Preko angleškega višinskega letovišča Kalaw vstopimo v svojevrstno jezersko kulturo  jezera Inle. Romantika bivanja v plavajočem hotelu!

Nadaljujemo z doživetim in sproščenim trekingom v svet plemenskega življenja, kjer ni cest in prave  civilizacije in kjer zavrtimo uro v času nazaj ter zaživimo z domačini ...

Potovanje zaključimo s počitnicami v glavnem Mjanmarskem letovišču Ngapaliju. Tu so peščene tropske plaže, letoviško vzdušje in odlična morska hrana. Počitek pred vrnitvijo domov.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2 - 3*, nočitev/zajtrk, razno
Velikost skupine:
10 - 25

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
20. Okt 04. Nov 16 od 2550 EUR od 2418 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več