Klasični Maroko z najetim avtomobilom

Osnovni podatki

Na udobnem turističnem potovanju se zapeljete skozi vse maroške kontraste. Poleg glavnih mest se dotaknete prostranih planot Atlasa, Sahare in Atlantskega oceana. 

Na začetku se popeljete po maroški Mezeti – najbolj rodovitnem delu dežele, kjer se je začela pisati zgodovina (Volubilis, Moulay Idriss), na poti pa imate tudi tri kraljeva mesta – Rabat, Meknes in srednjeveški Fez.

V osrednjem delu potovanja se odmaknete od mestnega vrveža in uživate v panoramskih pogledih okolja, ki ga poseljujejo avtohtoni prebivalci dežele, Berberi. Užijte njihovo samobitnost in se čudite stvaritvam narave, ki je tu vihtela svoj čopič tisočerih barv.

V zadnjem delu potovanja pa se prek visokega prelaza spet spustite nazaj k Mezeti, čaka vas še rdeči južni biser Marakeš.

Vsak dan lahko zaključite z besedami: … da, tudi to je Maroko!

PROGRAM LAHKO PRILAGODIMO INDIVIDUALNIM ŽELJAM

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)