Osnovni podatki

Prijetno in bolj lahkotno, vendar pestro in zanimivo turistično potovanje vas popelje po vseh glavnih znamenitostih celinske Malezije. Najprej spoznamo živahno prestolnico Kuala Lumpur in se odpravimo na izlet v najstarejše Malezijsko mesto – Melaka, kjer se vživimo v kolonialne čase najpomembnejše kolonije.

V srednjem delu vstopimo v naravo – v nacionalni park Taman negara, kjer nas čaka vožnja s čolni in hoja po krošnjah dreves … V višavju Cameron občudujemo čajne plantaže, se sprehodimo in nadihamo svežega zraka.

Za konec pa si privoščimo še počitnice na zahodni obali, v Penangu in Langakawiju.

Vse skupaj je ovito v udobje prijetnih hotelov na nivoju 4* (razen v NP Taman Negara) in sproščen potovalni ritem z dovolj prostega časa za lastno doživljanje in raziskovanje.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)