Osnovni podatki

Vsako letovišče sedi na svojem lastnem otoku, do katerega vas odpelje gliser ali vodno letalo – v tem delu sveta ni dolgih taksi prevozov iz letališča – stopite na kopno na zasebni plaži z belim peskom, ki je popolnoma stran od vsega. 

Najprimernejša sezona na Maldivih je med novembrom in aprilom, ko je vroče in suho – kot nalašč za izlet na sonce takoj po zimski ali pomladni poroki. Dežja je od maja do julija in septembra do novembra več, temperatura pa je v povprečju še zmeraj 32 stopinj in takrat je na voljo tudi nekaj najboljših ponudb. Če v teh mesecih govorite “da”, pomislite, ali vas moti tveganje za nekaj ...

Vsako letovišče sedi na svojem lastnem otoku, do katerega vas odpelje gliser ali vodno letalo – v tem delu sveta ni dolgih taksi prevozov iz letališča – stopite na kopno na zasebni plaži z belim peskom, ki je popolnoma stran od vsega. 

Najprimernejša sezona na Maldivih je med novembrom in aprilom, ko je vroče in suho – kot nalašč za izlet na sonce takoj po zimski ali pomladni poroki. Dežja je od maja do julija in septembra do novembra več, temperatura pa je v povprečju še zmeraj 32 stopinj in takrat je na voljo tudi nekaj najboljših ponudb. Če v teh mesecih govorite “da”, pomislite, ali vas moti tveganje za nekaj nalivov …

Koliko časa naj porabim za poročno potovanje na Maldivih? Teden do deset dni je idealno. Če nameravate resno potapljanje, si vzemite čas za osvežilne tečaje. Za dvotedenske medene tedne razmislite o razdelitvi bivanja med dvema letoviščema na Maldivih – eno najljubših poročnih dni na Maldivih je združevanje Kuramathi Island Resort z otokom Kandolhu.

Kje lahko pohajam na poročnem potovanju na Maldivih? Če želite kontrastno bivanje na plaži, letite čez Dubaj in preživite nekaj noči v tem miselnem mestu. Za kombinacijo tropske avanture in plaže je priljubljeno poročno potovanje na Šrilanko in Maldive. Z nacionalnimi parki, v katerih živijo sloni in leopardi ter starodavnih ruševin in pisanih templjev, ki jih lahko odkrijete, priporočamo, da se odločite tudi za zasebnega voznika/vodnika in se vam po meri izdela potovalni program po tej očarljivi državi.

Več

Program potovanja

Preglejte podrobnosti individualnega potovanja tukaj: program potovanja Maldivi – Poročno potovanje.

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)