Osnovni podatki

Potovanje Makedonija in Albanija je izjemna priložnost za obisk starodavne in hkrati moderne Makedonije, ki ponuja nekaj za prav vsak okus ter Albanije, ki je zakladnica tradicije in drugačnega življenja.

Vstopimo skozi Skopje in se takoj znajdemo med dvema svetovoma v enem samem mestu. Tukaj je tudi svetovno znan Ohrid s čudovitim jezerom in zanimiv samostan sv. Nauma. Ne pozabimo pa še na samostan sv. Jovana Bigorskega in čudovito naravo, potem se prepustimo vinarjem na Kavadarcih, da nam predstavijo svojo znamenito kapljico in se sprehodimo vštric z domačini v prijateljski Bitoli …

Znamenitosti in prekrasno okolico na potovanju po Makedoniji in Albaniji kronajo prebivalci dežele. Neizmerno gostoljubje in prijazen nasmeh za dobrodošlico, številne možnosti za naključen klepet … Vtisnejo nepozaben pečat celotnemu potovanju.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)