Makedonija-Skopje, nočni pogled- most, arheološki muzej

  • kontrastno Skopje in opojni Kavadarci
  • svetovljanski Ohrid in sloviti samostan Sv. Nauma
  • Debarsko jezero in slikoviti samostan Sv. Jovan Bigorski

Makedonija ekspres

Makedonija ekspres - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
4 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje

Makedonija ekspres je izjemna priložnost za obisk starodavne in hkrati moderne Makedonije, ki ponuja nekaj za prav vsak okus.

Vstopimo skozi Skopje in se takoj znajdemo med dvema svetovoma v enem samem mestu. Potem se prepustimo vinarjem na Kavadarcih, da nam predstavijo svojo znamenito kapljico in se sprehodimo vštric z domačini v prijateljski Bitoli. Tukaj je tudi svetovno znan Ohrid s čudovitim jezerom in zanimiv samostan sv. Nauma. Ne pozabimo pa še na samostan sv. Jovana Bigorskega in čudovito naravo.

Znamenitosti in prekrasno okolico na izletu po Makedoniji kronajo prebivalci dežele. Neizmerno gostoljubje in prijazen nasmeh za dobrodošlico, številne možnosti za naključen klepet,... Vtisnejo nepozaben pečat celotnemu potovanju.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hotel 4*, razno
Velikost skupine:
30 - 48

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Prelepi, a neznani Balkan – 1. del

Piše: Ne preveč Godrnjavi Potnik Konec junija smo se odpravili na potepanje po Balkanu. Potovanje se je imenovalo Makedonija, Albanija, ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več