Osnovni podatki

Odlično potovanje, ki združi kar tri evropske prestolnice, rdeča (ali modra) nit pa je Donava. Kljub relativno majhnim razdaljam med mesti ter znatnemu delu skupne zgodovine je v prav vsakem od mest moč začutiti edinstvenost.

Budimpešto zaznamujejo stavbe in življenje tik ob Donavi, čez katero so razpeti mogočni mostovi. Res izjemen je parlament, nad mestom pa bdi citadela. Panonske dobrote in nenavaden jezik nas odpeljejo daleč stran.

Bratislava se ponaša s čudovitim srednjeveškim starim delom mesta. Tukaj se po svoje počutimo najbolj domače, saj razumemo skoraj vse, to je slovanski svet.

Dunaj je zgodba zase – na eni strani povsem moderen in svetovljanski, na drugi pa še kako tradicionalen. Dunaj je Dunaj … na Dunaju pustimo trebuh zunaj.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)