Madeira-Botanični vrt

MADEIRA

Madeira-Zasanjan otok sredi Atlantika

Madeira, plavajoči rajski vrt. Otok cvetja s prijetno klimo vabi skozi vse leto in postreže z dramatičnimi razgledi, slikovitimi vasicami, eksotičnim rastjem.

Seznam potovanj Madeira-Zasanjan otok sredi Atlantika

Madeira


Novice iz bloga

Madeira - all in

Piše: Romana Oktobra sem se z našo skupino in vodnikom Nejcem odpravila na Madeiro. Začeli smo že ponoči, tako da je bil pred nami r...

Pohodniška Madeira

Ko fotografije povedo vse. Foto: Nejc Bratuša...

Ali je res Madeira del potopljene Atlantide?

Piše: vodnica Breda Dular Madeira je poseben otok v Atlantskem Oceanu. To ve vsak, ki jo je že obiskal in ravno zaradi tega popotnike š...

O deželi

Portugalska je dežela prijaznih ljudi. Z eno nogo v evropski sedanjosti, z drugo v bleščeči preteklosti zlate osvajalske dobe... Ob morju se nizajo velika pomembna mesta in glavne znamenitosti dežele, v notranjosti pa najdete čutno portugalsko bit in razgibano naravo. Doživite jo!

Portugalska in Madeira potovanje - Zasanjani deželi ob Atlantiku

Portugalska je zasanjana dežela ob Atlantiku in pravi evropski potovalni biserček! Portugalska je dežela prijaznih ljudi je z eno nogo v evropski sedanjosti, z drugo v bleščeči preteklosti zlate osvajalske dobe... Ob morju se nizajo velika pomembna mesta in glavne znamenitosti dežele, v notranjosti pa najdete čutno portugalsko bit in razgibano naravo.

Portugalska očara vsakogar!

Madeira je otok dramatičnih kontrastov. Otok mnogih obrazov, spektakularnih pogledov in panoram, otok čudovitih sprehodov in sproščenega vzdušja, subtropskega rastlinja in botaničnih vrtov... Zimzeleni otok Madeira nas navduši s prijetno klimo in je kot naročen za sproščene, a dinamične počitnice.

Madeira navduši!

Več ... Potovanja po Madeiri

Kombinacije Portugalske in Madeire torej OČARAJO in NAVDUŠIJO!

Madeira izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več