Osnovni podatki

Litva 6 dni je kratko potovanje, na katerem lahko spoznamo vse glavne znamenitosti Litve, ene izmed mističnih baltskih dežel. Tu so peščene sipine, laguna Klaipeda, Kurska kosa, dvorec Trakaj in živopisna Vilna.

Z bivanjem v študentskem Kaunasu je potovanje sproščeno z veliko možnosti prostega časa in lastnega raziskovanja. Posebna slast tega potovanja je košarkarsko vzdušje, ki bo v času kvalifikacijskega turnirja prežemalo celo mesto. Hotel v centru mesta v bližini športne dvorane.

Posebej mikavna je možnost ogleda tekem slovenske reprezentance; z nekaj sreče smo lahko priča polfinalu in finalu – na pravem mestu bomo, da naše fante z navijanjem popeljemo na Olimpijske igre v Tokio. Z nekaj sreče, seveda.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)