Kuba-Bravni vozni park

KUBA

Kuba-Zasanjana dežela sredi Karibov

Kuba, turistični biser, ki ga vsakdo želi obiskati! S toplim vremenom, revolucionarno vsebino, vedno živahnim vzdušjem in čudovitimi plažami prepriča vsakogar!

Seznam potovanj Kuba-Zasanjana dežela sredi Karibov

Kuba


Novice iz bloga

Nepozabni trenutek s Polom Montanezom

Piše: vodnik Senad Osmanaj Da je Kubanska glasbena zapuščina neprecenljiva vemo že vsi, zatakne pa se, ko moramo omeniti kakšnega...

Vtisi potnikov prvomajskih potovanj

Klasična Kuba Tudi 1000 izgubljenih kemr (na potovanju sem jo namreč izgubil) ne more pokvariti in kupiti potovanja po Kubi. Chejeva zgo...

»Hasta la victoria siempre, Fidel!«

Piše: vodnik Nejc Košnik Ravno smo se vrnili s Chejeve zgodbe, našega potovanja po Kubi. Videli smo praktično celotno deželo, njen...

O deželi

Kuba - Domačinke s cigaramiKuba nekoč gospodarsko razvita in močna država, se je kaj hitro razvila v turistični biser Karibov s središčem v kolonialni Havani. Kuba je eden izmed tistih koncev sveta, ki si ga v tem trenutku vsakdo želi obiskati. Ima vse prave sestavine večje destinacije: toplo vreme, čudovita kolonialna mesta, živo glasbo na vsakem koraku, čudovite plaže in odličen kuba libre ter mojito na svetu. Otok Kuba velja obiskati vsaj enkrat v življenju.

Kuba potovanje - Zaplešite v ritmu salse in okusite kubansko pravljico

Kuba, zasanjana dežela sredi Karibov že desetletja živi svojo usojenost. Na največjem karibskem otoku se je čas skoraj ustavil. Kuba, dežela prijaznih ljudi je z eno nogo zasidrana daleč v svoji preteklosti, z drugo se počasi, vendar vztrajno spogleduje z sedanjostjo.

Kuba - HavanaBurni zgodovinski dogodki in revolucija, ki še danes živi, so deželo odločilno zaznamovali. Kubanska mesta so polna revolucionarnih parol, poveličevanje glavnih igralcev revolucije (Castro in Che Guevara) je opazno na vsakem koraku.

Ulice mest so polne prijaznih ljudi, ki so se navadili na svoj način življenja. Naravnost ljubijo vroč ples Salsa in usklajenost njihovih gibov navdušuje. Da, Kubancem je ritem salse prirojen! Umirjeno življenje in spontanost plešočih ulic je neverjeten kontrast!

Spoznajte vzdušja prave Kube, prižgite si cigaro, popijte kozarec ruma, zavrtite se v ritmih salse – začutite Kubo v vsej njeni pristnosti.

Zakaj na Kubo?

 •  potovanje v polpreteklo zgodovino, naj živi revolucija!
 •  čudovita kolonialna arhitektura,
 •  eksotični socializem,
 •  zaplešite v vročih ritmih salse na ulici,

 •  kubanske cigare in rum,
 •  polja tobaka in sladkornega trsa,
 •  čutni in ponosni domačini,
 •  čudovita tropska narava,
 •  čudovite plaže in čisto tropsko morje,
 •  stari ameriški avtomobili iz 60. let preteklega tisočletja,
 •  tropske rastline polne sočnih sadežev.

 

Kuba izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več