• občutite očarljivo Havano in živahni južnjaški Santiago
  • doživite glavni štab ameriških revolucionarjev
  • čakata vas šarmantni Trinidad in čudovita Playa Ancon

Kubansko doživetje - POSEBNA PONUDBA - Velja do prekli...

Kubansko doživetje - POSEBNA PONUDBA - Velja do preklica! - V PRIPRAVI

Kubansko doživetje vas popelje v vsestranski presek dežele – obiščemo glavna in največja mesta Havana, Santiago de Cuba, Cienfuegos in Camaguey, velik poudarek pa je tudi na doživetju čutnega vzdušja Trinidada. Doživimo in spoznamo raznovrstne ekosisteme na otoku, od tropskega pragozda in kraške pokrajine na zahodu (Vinales), preko močvirnega območja Guama do hribovij tako na zahodu (Vinales), sredi otoka (Escambray) in seveda najvišjega hribovja na jugu (Sierra Maestra). 
V potovanje je vključenih veliko sprehodov in doživetij (džungelski slapovi, jezerca…), gotovo pa je atraktivna potovalna komponenta tudi obilica možnosti za kopanje v tropskem morju. Ne bo nam manjkalo stika z domačini in tradicijo dežele, za vrhunec pa obiščemo gverilsko oporišče velikih južnoameriških revolucionarjev!
Potovanje je intenzivno, z zgodnjimi odhodi in zmernimi prihodi v hotel bomo okrepili doživetveno plat in izkoristek časa. Med dnevom pa si gotovo izborimo "siesto" na vožnji v naslednje mesto. Hoteli nam služijo za prenočevanje – zasnovani so stabilno, vedno pa koristi, če sopotnik opusti presežna pričakovanja.

Preberite si še:
Kuba – En dolar, en peso por favor

Kuba

Kuba
Che je mrtev. Naj živi naš Che!
Kuba- spomini in stari avtomobili
Kuba s svojo Havano – še vedno "in"
Kuba, glasba in ples

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3-4*, polpenzion/vse vključeno
Velikost skupine:
15 - 25
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več