Klub potovalne Agencije Oskar

 

Ujemimo medpotovalni čas,
iz potovanja ustvarimo brezčasno zgodbo.

Oskarjev Klub vključuje bogate spodbude za komunikacijo med sopotniki in Agencijo Oskar tudi v domačem (med-potovalnem) času. Neprecenljivo je deliti in izmenjevati osebna doživetja in potovalne zgodbe. Čudovito je z razumevajočim sogovornikom načrtovati naslednje potovanje.

S "pogovorom" se vzpostavlja zaupanje in zavest, da smo skupaj močnejši in lahko ustavimo reke masovne stihije. Z druženjem, izmenjavo misli in besed eden drugemu lahko le dajemo in se bogatimo ... Sodelujmo torej in soustvarjajmo "nekaj več"!

Sodelujte vedno in povsod – DOBRODOŠLI. Zmagujmo skupaj!

Več ... Agencija sopotnikov

Več ... Zmagujmo skupaj

E-ČASOPIS AGENCIJE OSKAR

Bodite obveščeni o novih potovanjih in priložnostih, Madagaskarki jih Agencija Oskar vsakodnevno nudi sopotnikom ... Ohranite stik z iskrivim dogajanjem in spoznanji v Agenciji doma, spoznajte nov oskarizem ali zanimivo dogodivščino izpod peresa sopotnika, ki jo pišejo naša potovanja.

Več ... E-časopis Agencije Oskar

VELIKA SREČANJA SOPOTNIKOV AGENCIJE OSKAR

Udeležite se velikega srečanja sopotnikov, ki ga pripravljamo za vas. V vsako srečanje vložimo ogromno energije in novih idej ... Odlična priložnost srečanja s sopotniškimi prijatelji, izmenjava misli in izkušenj ter prijetno doživetje! Vabljeni!

Več ... Velika srečanja sopotnikov

POTOPISNA PREDAVANJA AGENCIJE OSKAR

Udeležite se brezplačnih potopisnih predavanj, ki jih pripravljamo prav za vas! Izkušeni vodniki vam deželo znajo pričarati, z veseljem odgovorijo na vsa vaša vprašanja in vam pričarajo prijeten večer! Morda srečate vodnika, ki vas je ali vas bo popeljal po eni izmed dežel ...

Več ... Potopisna predavanja

BLOG AGENCIJE OSKAR

Berite poglobljene zgodbe in doživetja naših sopotnikov. Otoški mozaikOdkrivate lahko, kaj se je dan za dnem dogajalo na naših potovanjih in dobite poglobljen vpogled ne le v deželo, temveč zajamete tudi vidik sopotnika, ki morda na naslednjem potovanju postane vaš dodatni pogled. Če bi radi objavili vaš članek na blogu, nam pošljite besedilo in priložite slike. Lahko pa vaš članek objavite tudi sami.

Več ... Oskarjev blog

ČLANSTVO 

Članstvo agencije Oskar temelji na vsaj eni skupni izkušnji. Ustvarjeno je zaupanje in sodelovanje. Skupna izkušnja je najboljše izhodišče, ki ga lahko nadgradimo v dolgoročno sodelovanje in iz njega potegnemo veliko prednosti. To je cilj ideje Članstva, s katero gradimo lep odnos razumevanja in skupnega ustvarjanja novih zgodb.

Več ... Članstvo

SEJMI IN RAZSTAVE

Več ... Sejmi in razstave

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več