Zadnja sprememba: 11. september 2015                                                                                                                                                             

Potovalna Agencija Oskar - Članstvo - ugodnosti, popusti in priložnosti

Sopotniki ste veter,
ki skupnim jadrom vdihujete moč in pomen!

 

Članstvo agencije Oskar temelji na vsaj eni skupni izkušnji. Ustvarjeno je zaupanje in sodelovanje. Skupna izkušnja je najboljše izhodišče, ki ga lahko nadgradimo v dolgoročno sodelovanje in iz njega potegnemo veliko prednosti. To je cilj ideje Članstva, s katero gradimo lep odnos razumevanja in skupnega ustvarjanja novih zgodb.

Članski popusti in ugodnosti

Člani Agencije Oskar so deležni večjih ugodnosti pri cenah, prijavi in plačilnih pogojih. Člani prejemajo brezplačen E-časopis. Odpira se jim svet priložnosti in pozornosti, ki izhajajo iz članstva in kluba.

Več ... Članski popusti in ugodnosti

Vsebinske prednosti članstva - ZAVEDANJE

Članske ugodnosti so le »poziv k sodelovanju«. Ideja Agencije Sopotnikov pa je v ozaveščanju možnosti, ki jih potovanja nudijo sopotniku in ki jih je mogoče izkoristiti le z medsebojnim zaupanjem in sodelovanjem. Tako lahko potovalni strošek spremenimo v potovalno bogastvo in naložbo v boljše domače življenje.

Članstvo združuje sopotnike, ki so z Agencijo Oskar preživeli vsaj eno potovalno izkušnjo in so bili s potovanjem zadovoljni. Skupna izkušnja nam daje priložnost za večje zaupanje, pa tudi večje razumevanje Oskarjeve potovalne filozofije. Na osnovi ustvarjene zavesti se na potovanjih oblikujejo odrte in sproščene ekipe sopotnikov, ki ustvarjajo mehke potovalne dinamike, v katerih sopotniki lahko igrate glavno vlogo.

Več ... Oskarjeva potovalna filozofija

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več