Kitajska-Nasmejani domačini

  • obiščite glavne znamenitosti
  • Peking, Šian in Šanghaj
  • doživite tibetansko vzdušje Songpana in pravljični kras
  • začutite odmaknjena plemenska vzdušja in sebe v stiku z njimi

Kitajska pustolovščina

Kitajska pustolovščina - V PRIPRAVI

Kitajska pustolovščina vas vsrka in potegne v zgodbo, v kateri se vam dežela odpre tudi v njenih skrbno hranjenih skrivnostih. Prvih 8 dni potovanja vas popelje po glavnih znamenitostih dežele, kjer vstopimo v zgodbo in se počasi v velikih mestih in turističnih krajih zlivamo z drugačnostjo. A je tudi tu nekoliko drugače – na Kitajskem nas na vsakem koraku čakajo izzivi in prav nič ni samoumevnega! 

V osrednjem delu potovanja nas čaka VIŠEK – vstopimo na obrobje tibetanskega višavja in si privoščimo čudovit pohod po tradicionalnem tibetanskem višavju… Potem pa vstopimo še globlje – v svet tradicionalnega plemenskega življenja manjšin, ki jih spoznamo v njihovem naravnem okolju in z njimi morda tudi zaživimo! Pustolovski del zaključimo v romantičnem okolju kitajskega krasa. V tem, izzivalnem potovalnem delu nas dežela sooča z nami, močno se okrepijo naša doživetja, duša poleti.

Zaključek je v velemestnem Šanghaju, kje spet vstopimo v futuristično Kitajsko, pripravo na dom in po zavedanje, kako velik privilegij smo si privoščili s tem potovanjem.  

Avanturistično potovanje izpostavlja DOŽIVETJE in potovalno MOČ ... Potovanje je namenjeno vsem tistim, ki iščete pravo kitajsko avanturo, popoln odklop od domače vsakdanjosti in spletanje s tako značilno drugačnostjo, kot vas na Kitajskem čaka na vsakem koraku. Potovanje vas vrže v zgodbo, v kateri želite sodelovati in jo z glavno igro tudi soustvarjati.

Kitajska pustolovščina je namenjena vsem, ki se spogledujete ali sanjarite o dolgih in nepozabnih pustolovščinah,  vsem, ki se veselijo nepredvidljivih situacij in vsem, ki se želijo deželi čimbolj približati - tega je na tem potovanju mnogo! S prilagajanjem in sodelovanjem celotne skupine bo to nepozabna dogodivščina.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2-3*, razno
Velikost skupine:
10 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Pokrajine Guilina – najlepše pod nebom

Iz velikih mest na podeželje, kjer se živahen ritem življenja nekoliko upočasni. Po poletu iz Xi'ana v Guilin smo se znašli v pr...

2013 - LETO VODNE KAČE

  10. februarja 2013 smo vstopili v leto kače, ki predstavlja šesto znamenje po kitajskem horoskopu.  Kitajci širom po svetu so ...

Poetičnost kitajskih imen

  Kitajska je velikanska država. Velika je že na zemljevidu, a v živo deluje še večja. Prostrana dežela v daljni Aziji se ponaša ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več