Kaj pravi Katja o celostnih potovanjih

Katja o aktivnih celostnih potovanjih pravi

Celostno potovanje je potovanje, Katja o celostnih potovanjihna katerem poleg potovalnih doživetij in užitkov lahko spoznate veliko o sebi in življenju morda na nekoliko drugačen (dopolnjujoč) način ter pod strokovnim vodstvom izkušenega strokovnjaka na čudovitih in energijsko močnih mestih, preizkusite sebe v zanimivih aktivnostih, ki morda spremenijo vaše življenje (na boljše). Potovanje tako postane trajna naložba za boljše (domače) življenje, pri tem pa ne potrebujete drugega kot da ste do vsebin odprti in sodelujete pri lastni sprostitvi.

Katja o celostnih potovanjihTaka oblika potovanja, notranjega in zunanjega raziskovanja našega bivanja, se je v meni kalila že več kot 15 let preko organizacije aktivnih vikendov, kongresov, športnih dogodkov, vodenja vadb, meditacij na 3-tedenskem popotovanju po Centralni Ameriki in celostnega potovanja po puščavi Jordanije s bioterapevtom Marjanom Ogorevcem … In je dozorela do prve organizacije AKTIVNEGA POTOVANJA ZA DUŠO IN TELO v sodelovanju z najboljšo slovensko potovalno agencijo – Agencijo Oskar.

Celostno potovanje v sebi nosi veliko več od klasičnih počitnic in sicer:

 •  intenzivno vsebinsko doživljanje dežele, njene zgodovine in narave,
 • spoznavanje svojega telesa preko najrazličnejših vadb, ki bodo prilagojene posamezniku (hoja, tek, pilates, joga, aktivno raztezanje, funkcionalni trening, ples …)
 • učenje o našem energetsko-magnetno–svetlobnem telesu ter vaje, meditacije, rituali za le-te,
 • krajša predavanja o zdravem načinu življenja, prehrani, osebnostnem razvoju …

Vsak dan je skrbno načrtovan, da nas popelje do globokih spoznanj o sebi, o življenju, zdravju ter prispeva k boljšemu, izpolnjenemu, srečnejšemu Jazu. Glede na zastavljen program, pa lahko prav gotovo pričakujemo, da bomo tudi:

 • dobro razgibali svoje sklepe, hrbtenico,
 • izboljšali telesno držo in delali preventivno ter kurativno proti bolečinam v hrbtenici,
 • z dihalnimi vajami predihali naše telo, povečali pretok energije, izboljšali regeneracijo telesa,
 • z meditacijami umirili svoj um in telo ter delali na našem energetskem sistemu, čustvih, vzorcih,
 • z zdravo hrano, vsakodnevnim gibanjem vplivali tudi na preoblikovanje telesa, hujšanje,
 • z skupinskimi vajami, igrami, plesi začutili enost, srčnost, sočutje do sočloveka, skupine,
 • spoznali veliko podobno mislečih sopotnikov.

Aktivna celostnaKatja o celostnih potovanjih potovanja so pripravljena za vsakogar, vaje so prilagojene skupini in posamezniku. Predhodno znanje in fizična priprava sta zaželeni, nista pa potrebni. Na kraju samem se lahko odločite, katere vadbe (predavanja …) se boste udeležili. Vse vadbe se izvajajo na lastno odgovornost.

Na celostnih potovanjih je organizirana VEGETARIJANSKA prehrana. Priporočamo, da se v času potovanja te diete držite, saj s tem pomagate notranjim procesom. Za vse drugače jede, pa je na voljo tudi javna prehrana …

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več