Kaj pravi Marjan o celostnih potovanjih

Marjan o celostnih potovanjih pravi:

Celostna potovanja so priložnost za vsakogar, ki je ODPRT za celostni razvoj ter je pripravljen svoje namene in spremembe tudi URESNIČEVATI. Sopotnik želi AKTIVNO sodelovati in soustvarjati homogeno skupino, ki bo tako ustvarila odločilne prednosti za dogajanje posameznika. Privoščite si, da sprememba postanete Vi sami.

Oskar celostno

 

Celostna potovanja omogočajo preobrazbo skozi potovalni užitek. Prvenstveno pa je to:

- DELO na sebi za vse, ki si to želijo,

- SPROŽANJE procesa samozdravljenja, ozaveščanja in osebne nadgradnje,

- DELOVANJE z namenom spoznati, kdo v resnici smo,

- POMOČ pri uresničevanju želje "na novo zaživeti".

Prisotne bodo ustrezne energije za podporo vašemu delu.

Na celostnih potovanjih je organizirana VEGETARIJANSKA prehrana. Priporočamo, da se v času potovanja te diete držite, saj s tem pomagate notranjim procesom. Za vse drugače jede, pa je na voljo javna prehrana …

Celostna potovanja zahtevajo povprečno fizično kondicijo. Predhodno znanje ali izkušnje niso potrebne. Priporoča se dobra fizična pripravljenost ter predhodna celostna priprava na potovanje.

Pri vsem naj velja: pustite se presenetiti, saj tudi vodja nikoli vnaprej ne ve, kako se bo zgodba zapeljala. Zgodba je vedno prava. Od vaših pričakovanj je odvisno, ali boste s potovanjem zadovoljni. Za predrzne, pripravljene na vse, pa je tudi bolj zanimiva. Jaz sem pripravljen, pa vi?

Marjan Ogorevc, bioterapevt

 

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več