Jordansko veličastje

  • zaživite z rožno negibnostjo puščave Rum
  • zlijte se s Petro in rajskim kanjonom
  • barvita zgodovina in pomembne zgodbe naše civilizacije

Jordansko veličastje

Jordansko veličastje - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje

Vrhunsko doživetje vas izstreli v orbito potovalnih moči, odklop od domače resničnosti in sproži revitalizacijo izgubljenih moči. Potovanje je celovita zgodba, ki vas napolni z navdihom in ustvarjalnostjo …

Jordanija - dežela biblijskih mest, ujeta med dramatične kanjone in reke. Dežela bogate preteklosti in živahne sedanjosti - pravi biser Bližnjega vzhoda. Jordanija slovi po izjemni naravi, njeno ozemlje je povezano tudi z mnogimi svetopisemskimi dogodki.

Njen sodobni utrip doživimo v Amanu, bolj tradicionalno sedanjost pa v dolini reke Jordan in vzdolž prastare Kraljeve ceste na poti proti nabatejskemu jugu. V biblične čase nas popelje sloviti zemljevid iz Madabe in Mojzesov pogled z gore Nebo.

Z vstopom v Petro se doživetvena premica strmo nagne v globlje sfere potovalnih moči. Doživetje pravljične Petre in Rajskega kanjona in nas povsem prevzameta.

Vtise poglobimo v puščavi. Morda lahko celo predvidimo, kakšni bomo vstopili. Nihče pa ne more vedeti, kaj se bo v puščavi z nami dogajalo in kakšni bomo iz nje izstopili! To je čar puščavskega odklopa! Wadi Rum ima posebne človeku prijetne in prenovitvene energije. Sama pokrajina je povsem nezemeljska!

V potovanje je vključeno veliko aktivnosti in hoje, priporočamo boljšo telesno kondicijo, posameznim pohodom se lahko tudi izognemo in se jih ne udeležimo. V puščavi je za utrujene vedno mogoče najti prevoz z lokalnim džipom.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*,puščavski tabori,zajtrk/razno/20-35oseb
Velikost skupine:
20 - 35

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več