Jordanija-jordansko veličastje

  Jordansko veličastje z Rajskim kanjonom

  Jordansko veličastje z Rajskim kanjonom - V PRIPRAVI

  Vrhunsko doživetje vas izstreli v orbito potovalnih moči, odklop od domače resničnosti in sproži revitalizacijo izgubljenih moči. Potovanje je celovita zgodba, ki vas napolni z navdihom in ustvarjalnostjo …

  Jordanija - dežela biblijskih mest, ujeta med dramatične kanjone in reke. Dežela bogate preteklosti in živahne sedanjosti - pravi biser Bližnjega vzhoda. Jordanija slovi po izjemni naravi, njeno ozemlje je povezano tudi z mnogimi svetopisemskimi dogodki.

  Sodobni utrip doživimo v Amanu, tradicionalno sedanjost v dolini reke Jordan in vzdolž stare Kraljeve ceste na poti proti nabatejskemu jugu. V biblične čase nas popelje sloviti zemljevid iz Madabe in Mojzesov pogled z gore Nebo.

  Z vstopom v Petro se doživetvena premica strmo nagne v globlje sfere potovalnih moči. Vtise poglobimo v puščavi. Morda lahko predvidimo, kakšni bomo vstopili, nemogoče pa je predvideti, kakšni iz nje izstopimo! To je čar puščavskega odklopa! Wadi Rum ima posebne človeku prijetne in prenovitvene energije. Sama pokrajina je povsem nezemeljska!

  Na aktivnem potovanju je veliko hoje in gibanja na prostem, zato priporočamo dobro telesno kondicijo. Pohodom se lahko tudi izognemo. V puščavi je za utrujene vedno mogoče najti prevoz z lokalnim džipom.

  Prikaži več
  Skrij
  Nočitev in prehrana:
  Hoteli 3*, puščavski tabori, razno
  Velikost skupine:
  20 - 35

  Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

  Oddaj svoj komentar

  Oskarček
  objavi na Facebook oddaj komentar

  Jordanske specialitete

    ''Gost je gostiteljev ujetnik'', pravi stari arabski pregovor. In res se zdi tako. Če teArabci povabijo v goste, se včasih res p...

  Štosi o Tafilčanih

  Tako kot imamo Slovenci štose o nas Gorenjcih, imajo Jordanci štose o Tafilčanih. To so prebivalci male gorske vasi Tafila blizu naravneg...

  Sorodna potovanja

  Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
  Se strinjam
  Ne strinjam se
  Želim izvedeti več