• spektakularna narava Petre in puščave Wadi Rum,
  • počitek v modrini in koralnem bogastvu Rdečega morja
  • uživanje v sproščenem vzdušju letoviškega Dahaba

Jordanija in letovanje na Sinaju

Jordanija in letovanje na Sinaju - V PRIPRAVI

Jordanija slovi po izjemni naravi, njeno ozemlje leži v središču pestre bližnjevzhodne preteklosti in sedanjosti, močno je povezano tudi z mnogimi svetopisemskimi dogodki. Doživimo Mojzesov pogled na gori Nebo in sloviti mozaik v Madabi, kopanje v mrtvem morju in najnižjo točko na Zemlji. Privoščimo si večer v naravnem okolju, vožnjo po Kraljevi cesti po čudoviti pokrajini in Petro - eden najlepših krajev na svetu in cel dan je komaj dovolj za njeno raziskovanje! Potem pa do rožnate puščave s svojevrstnimi osamelci v Wadi Rum. Še postanek ob Rdečem morju v Aqabi in morda prvi skok vanj!

 

Preko Rdečega morja vstopimo na Sinaj in si privoščimo počitnice ob Rdečem morju. Dovolj je možnosti za prijetno preživljanje prostega časa. Lahko si privoščimo doživet izlet do Modre luknje, se sprehodimo po promenadi ob morju in odkrivamo prijetne kotičke za sproščene večere ob srkanju čaja in vodni pipi v najboljši družbi. Umirjen zaključek in sprostitev.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, razno, polpenzion, nočitev/zajtrk
Velikost skupine:
15 - 25
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več