Jordanija in Izrael

  • Jezusovo rojstvo mesto Betlehem,
  • zlijte se s Petro, enem najlepših kotičkov sveta,
  • kontrast rožne puščave Rum in modrine Rdečega morja,
  • antični Jeraš in Mrtvo morje

Izrael in Jordanija

Izrael in Jordanija - V PRIPRAVI

Obljubljena dežela Izrael, zibelka starodavnih civilizacij, in njegova prestolnica Jeruzalem, ki je stičišče treh največjih monofizitskih verstev, je bila od nekdaj tudi zaradi svoje lege na stičišču treh kontinentov, eno od osrednjih kulturnozgodovinskih prizorišč. Sveta dežela na vsakem koraku razkriva neizmerno bogastvo zgodovine, ki jo poživlja tudi njena razgibana geografska podoba.

Jordanija -  dežela biblijskih mest, ujeta med dramatične kanjone in reke. Dežela bogate preteklosti in živahne sedanjosti - pravi biser Bližnjega vzhoda. Jordanija slovi po izjemni naravi, njeno ozemlje je povezano tudi z mnogimi svetopisemskimi dogodki.

Doživite današnji pisani arabski vsakdan na bazarjih, v čajnicah, ozkih uličicah ...

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3-4*, polpenzion/nočitev z zajtrkom, 15-35
Velikost skupine:
15 - 35

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več