Jemen-Sananska hiša

  • pravljična Sana, prestolnica kraljice Sabe
  • šarmantni Taizz in kraljičina Jibla, učeni Zabid
  • odmaknjen višinski Jemen, narava in tradicija

Doživeti (zahodni) Jemen

Doživeti (zahodni) Jemen - V PRIPRAVI

Doživeti Jemen je potovanje v jemensko samobitnost. Odpelje vas v drugačnost in sooči z neverjetnimi kontrasti dežele. Od čarobne Sane, šarmantnega Taizza in učenega Zabida in seveda viška – to pa je pravljični svet visokogorskega Jemna, kjer se lahko uščipnemo v lice, da se prepričamo, če morda res ne sanjamo?

To je potovalni vrtinec, ki vas zapelje v vse glavne vtise dežele, v lastno avanturo in stik s kar najbolj odmaknjenimi kraji na ljubem planetu. Zdi se, kot bi vstopili v muzej in v njem zaživeli - sama drugačnost, zanimivost in doživetje. V spominu nam ostanejo vozniki džipov ter srečanja s spontanimi in ponosnimi domačini, ki še vedno živijo v svetu iz nekega drugega časa…

Potovanje v Jemen je zasnovano za vse, ki si želite močnega doživetja in ste se zanj pripravljeni delno odpovedati vajenemu turističnemu udobju. Manj udobja ko pričakujete, lepše boste presenečeni!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hoteli 2-3*, penzioni, nočitev/zajtrk
Velikost skupine:
15 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Jemen - V deželi tisoč in ene noči

  Naša Tina Zorman, ki živi v Jemnu je za revijo Jana povedala; ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več