Japonska-Kyoto

JAPONSKA

Japonska

Japonska je dežela neizmernega napredka in energične radovednosti, v katero so zakoreninjene stare tradicije, ki se raztezajo čez tisočletno zgodovino.

Seznam potovanj Japonska

Japonska


Novice iz bloga

Nekaj zanimivosti o japonskem spolnem življenju

Piše: vodnik Nejc Košnik Japonska. Dežela nasprotij med modernim in tradicionalnim. Dežela, kjer ima povprečen vlak 18 sekund zamude i...

O deželi

Japonska - dežela vzhajajočega sonca

Japonska-TokioJaponska je dežela za prave popotnike. Ne glede na to ali vas fascinirajo mesta, ki nikoli ne spijo, ali zaspane podeželske vasice, se radi sprehajate po starodavnih poteh ali se namakate v japonskih termah. Na potovanju po Japonskem lahko doživite vse.

Japonska je dežela neizmernega napredka in energične radovednosti, v katero so zakoreninjene stare tradicije, ki se raztezajo čez tisočletno zgodovino.

Ponuja enkratno mešanico zelo sodobnega in zelo tradicionalnega in vsega vmes. Od futurističnih mestnih džungel s tradicionalno podrastjo ter izjemno klasično in pop kulturo, mogočnih krajinskih vedut, spokojnega podeželja, potovanj z bliskovitimi vlaki do bogatega stoletnega izročila.

Zakaj na Japonsko?

  • Tokio - največja ribja tržnica, cesarska palača, prvi templji, epicenter sodobnega mestnega utripa.
  • Gora Fuji - najvišja gora na Japonskem, japonske toplice.
  • Matsumoto - najstarejši srednjeveški japonski grad (Vranji grad) s konca 16. stoletja.
  • Takayama - najbolj celovito ohranjeno staro mestno jedro na Japonskem.
  • Kyoto - kulturna prestolnica Japonske (najlepši templji, stare lesene mestne četrti, bambusov gozd in gejše).
  • Hiroshima - mesto miru, Hirošima in bližnji otok Mijadžima.
  • Osaka - drugo največje mesto.

Japonska izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več